Close up a calendar page

SkatteFUNN – to garantifrister for behandling av søknader

Merete Skårland

Forskningsrådet har med virkning fra 2020 innført to frister for behandling av søknader.

Søknad om godkjenning av SkatteFUNN- prosjekt kan sendes inn hele året. Med virkning fra 2020 har Forskningsrådet innført et serviceløfte med to frister for behandling av innkomne søknader.

1. mai – søknader sendt inn innen denne datoen behandles og besvares innen 1. juli. Det er mindre pågang av søknader i vårhalvåret, noe som gir bedre muligheter for kommunikasjon med Forskningsrådet i prosessen.

. 1. september – søknader sendt inn innen denne datoen behandles og besvares innen utløpet av kalenderåret. Det er stor pågang av søknader i starten av høsthalvåret, og behandlingstiden er derfor lenger.

Dersom SkatteFUNN søknad sendes inn etter 1. september, kan ikke Forskningsrådet garantere at den blir behandlet innen utgangen av kalenderåret. I de tilfeller der en innsendt søknad blir behandlet først på begynnelsen av 2021, så vil et eventuelt godkjent prosjekt ikke kunne inkludere kostnader fra inntektsåret 2020.

Vi bistår i prosessen til fast pris (suksesshonorar), NOK 40.000,- for godkjent prosjekt etter søknad innsendt mellom 1. januar og 1. mai og NOK 60.000,- for godkjent prosjekt etter søknad sendt inn mellom 1. mai og 1. sept.

DEl denne artikkelen
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Full åpenhet og ingen bindinger

Vi vil konkurrere på kvalitet, ikke pris og praktiserer derfor full åpenhet om våre honorarer og oppdragsavtaler helt uten bindinger.

Vi hjelper deg å
realisere!

Qbird har hjulpet en rekke norske bedrifter med å etablere og sikre finanisering av utviklingsprosjekter. Vi har lang erfaring med innovasjonsprosesser både fra næringsliv og virkemiddelapparat. Vårt mål er å begrense risiko og realisere vekstpotensialet i din bedrift.

Ved bruk av denne nettsiden samtykker du til bruk av informasjonskapsler.