team_august_2

Vi har blitt enda flere!

Merete Skårland

Vi har den store glede av å presentere vår nye kollega Vlad Haukelid.

Vlad Haukelid tiltrådte 17. august som prosjektutvikler i Qbird AS. Han kommer til oss fra stilling som senior prosjektingeniør i TWD Offshore Services AS.

Vlad er opprinnelig utdannet fysioterapeut. I 2016 gjennomførte han masterstudiet i petroleumsteknologi ved UIS med spesialiseringen Bore- og brønnteknologi. Mastergraden ble gjennomført ved siden av full stilling som prosjektingeniør i IKM Testing AS.

Gjennom en årrekkes erfaring fra olje – og gassindustrien har Vlad bidratt til å utvikle og forbedre en rekke ulike prosesser hos sine arbeidsgivere og deres kunder. Han har denne sommeren gjennomført programmet Intensive Studies in Business and Innovation ved Stanford University.

Vi er utrolig stolte og glade over nå også å ha fått Vlad med på laget, og gleder oss til fortsettelsen. Vi er sikre på at hans bakgrunn og kompetanse vil utgjøre et betydelig bidrag til å nå vår målsetting om å bli Norges ledende kompetansehus for utviklingsprosjekter i næringslivet.

DEl denne artikkelen
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Full åpenhet og ingen bindinger

Vi vil konkurrere på kvalitet, ikke pris og praktiserer derfor full åpenhet om våre honorarer og oppdragsavtaler helt uten bindinger.

Vi hjelper deg å
realisere!

Qbird har hjulpet en rekke norske bedrifter med å etablere og sikre finanisering av utviklingsprosjekter. Vi har lang erfaring med innovasjonsprosesser både fra næringsliv og virkemiddelapparat. Vårt mål er å begrense risiko og realisere vekstpotensialet i din bedrift.

Ved bruk av denne nettsiden samtykker du til bruk av informasjonskapsler.